Doğduğun Ev Kaderindir sürprizlerle dolu

DİZİ 05.05.2021, 12:24 06.05.2021, 08:57
Doğduğun Ev Kaderindir sürprizlerle dolu

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı  TV8 ekranının iddialı yapımı Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Dizide, Barış, güçlü sezgileri sonucunda araştırmaya başladığı Tarık’ın gerçekte kim olduğu bilgisine ulaşır. Üstelik Tarık’ın Meltem’le olan bağlantısı da hızla ortaya çıkar ve ikisi birden emniyet güçleri tarafından tutuklanır. Sıra Nesrin adıyla Zeynep ve Nermin’in hayatına sızan Gülbin’dedir ancak beklenmedik olayların peşi sıra, sürprizler de birbiri ardına sıralanınca Barış Zeynep’in keyfini kaçırmak istemez.

Gülbin beklemediği anda annesi Sakine’yi karşısında bulunca geçmiş çorap söküğü gibi çözülmeye başlar. Hem Gülbin hem Sakine bir süredir gezinmekte oldukları geçmişin odalarında buluşur.

Ali Rıza, yakında evlenip evden gidecek olan Zeynep’in düğün arifesinde, Sultan’ın ve Emine’nin “Biz nerede yaşayacağız?” kaygısına tanık olunca uzun süredir kalbinden geçen izdivacı daha fazla bekletmemeye ve Sultan’la birlikte diğer herkesi bu kararın yoluna çekmeye karar verir. Emine, Nermin ve Savaş’ın da yardımıyla büyük bir sürpriz hazırlar.

Emine’nin bir diğer sürpriz hazırlığı da çocukluk arkadaşı ve dostu Nuh’adır. Cemile gelir, Ali Rıza Sultan’a sürprizini yapar. Herkesin mutlu olduğu o en özel anda, Sakine’nin kuvvetli sezgileri sayesinde hayatın da onlara bir sürprizi vardır. Yıllar önce evden çıkıp giden ve bir daha izine rastlayamadıkları Gülbin şimdi karşılarındadır.

Yorumlar (0)