"Dünyayla Benim Aramda" yeni bölümüyle Disney Plus'ta!

DİZİ 28.09.2022, 15:03 29.09.2022, 12:26
"Dünyayla Benim Aramda" yeni bölümüyle Disney Plus'ta!

Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’ ilk 3 bölümüyle izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı. Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği ve senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı dizi, büyülü atmosferi ve etkileyici senaryosuyla Disney+ üyelerini adeta ekranlarının başına kilitledi.

Yayınlandığı gün itibarıyla dizi sosyal medyada gündem olurken, başrol oyuncuları dikkat çekici performanslarıyla çok konuşuldular. Nefes kesen ilk 3 bölümün ardından yeni bölümüyle bugün yayında olan ‘Dünyayla Benim Aramda’da karakterlerin arasında yaşanan derin çatışmanın nereye doğru gideceği heyecanla bekleniyor. 

‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Popüler bir oyuncuyu canlandıran Buğra Gülsoy (Tolga) ve başarılı bir derginin genel yayın yönetmenine hayat veren Demet Özdemir’in (İlkin) ilişkilerinin mercek altına alındığı dizinin zengin oyuncu kadrosunda ayrıca Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor gibi başarılı isimler yer alıyor. ‘Dünyayla Benim Aramda’ heyecanla beklenen üçüncü bölümüyle şimdi sadece Disney+’ta!

Yorumlar (0)