"Dünyayla Benim Aramda"dan yeni posterler geldi!

DİZİ 09.09.2022, 10:10 10.09.2022, 11:09
"Dünyayla Benim Aramda"dan yeni posterler geldi!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Pınar Bulut’un güçlü kaleminin Hülya Gezer rejisiyle bir araya geldiği Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’ için heyecanlı bekleyiş sürerken dizinin karakter afişleri yayınlandı. Tanıtımlarıyla dikkatleri üstüne çeken romantik drama türündeki dizi hikayesiyle seyirciye 8 bölüm boyunca farklı duygular yaşatacak.

‘Dünyayla Benim Aramda’nın ilk iki bölümüyle 14 Eylül’de seyirciyle buluşmasına sayılı günler kala yayınlanan karakter afişleri dizinin renkli dünyasından kesitler sunarken bir yandan da diziye dair heyecanı giderek yükseltiyor. Hikayesiyle şimdiden merakla beklenen dizinin göz dolduran oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy,Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.


Demet Özdemir popüler bir kadın dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapan İlkin karakterine hayat verirken, Buğra Gülsoy ise ünlü ve başarılı bir oyuncu olan Tolga karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Ruh eşi olduklarına inanan ikilinin tutkulu giden bu ilişkisi Tolga’nın mesleğiyle ilgili yaşadığı bunalım sebebiyle sıkıntılı günler yaşarken İlkin’in ilişkisini eski günlerine döndürebilmek adına giriştiği oyun herkesin hayatını bambaşka noktalara götürür.

Dizide Hafsanur Sancaktutan İlkin’in dergisinde asistanlık yapan ve İlkin’i idolü olarak gören Sinem karakterine hayat verirken İlkin’in girdiği oyunun merkezinde yer alıyor. Metin Akdülger’in hayat verdiği Kenan karakteri ise İlkin’in hayatına ani bir olay sonucunda girmesi ve İlkin’le çalışmaya başlamasıyla bütün dengeleri değiştirecektir. 

‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

 ‘Dünyayla Benim Aramda’ 14 Eylül’de ilk iki bölümüyle sadece Disney+’ta.

Yorumlar (0)