“Duy Beni”de büyük hesaplaşma

DİZİ 06.10.2022, 12:53 07.10.2022, 09:33
“Duy Beni”de büyük hesaplaşma

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı “Duy Beni” dizisi, yeni bölümüyle bu akşam Star’da!

Dizide Ateş’in oynadığı oyun Gerçek Koleji’ndeki öğrenciler arasında paniğe neden olurken, Kanat ve Ekim arasında da büyük bir hesaplaşma yaşanır. İki aşık genç, öfkeleri ve aşkları arasında sıkışıp kalmıştır.

Öte yandan Rıza’nın birden ortalıktan kaybolması ve Derviş’in Kanat’ın evini ziyaret etmesi olayları daha da gizemli hale getirir. Derviş, peşindeki adamlardan kurtulmak için acele davranması gerektiğinin farkındadır.

Sır saklayan sadece Derviş değildir. Ece, kendisini köşeye sıkıştıran Melisa’ya rağmen konuşmaktan kaçınır. Ekim’in kulak misafiri olduğu bu konuşma, Kanat’la Ozan’ı karşı karşıya getirecektir. Ateş ise kurduğu intikam oyununa hız kesmeden devam eder. Bu kez hedefinde Kanat da vardır. Bu durumu öğrenen Ekim, Kanat’ı korumak için hiç beklenmedik bir şey yapar.

Yorumlar (0)