Ekim yeni bir adım atmaya karar veriyor

DİZİ 03.11.2022, 14:27 04.11.2022, 11:45
Ekim yeni bir adım atmaya karar veriyor

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı “Duy Beni” dizisi, yeni bölümüyle bu akşam Star’da!

Dizide Gaye'nin beklenmedik geri dönüşü Kanat'ı alt üst etmiştir. Bir yandan kendi karmaşasıyla boğuşurken diğer yandan Ekim'i üzmekten ölesiye korkmaktadır. Ekim ise her şeyden habersiz, Kanat'a güvenmeye, ilişkilerinde yeni bir adım atmaya karar verir.

Gaye, Kanat'a yakın olmak için okula girer. Kanat iyice sıkışmış hisseder. Ekim, dost görünen bu sessiz düşmanla yakınlaşır. Emine intikam ateşiyle okula döner. Hedefinde Ozan ve Melisa vardır. Melisa ise daha büyük bir düşmanla baş etmeye çalışmaktadır. Hastalığı ciddileşir ve onu tehlikeli oyunlara sürükler.

Rıza Ekim’in başını belaya sokmak için okul bekçisi Mevlüt’le anlaşır. Mevlüt Ekim’e arkadaş gibi yaklaşır. Kanat, Gaye’den kurtulmak için geçmişin gizemini çözmesi gerektiğini anlar. Bunun için Gaye’yle bir otel odasında buluşması gerekmektedir.

Yorumlar (0)