Ekip başarılı bir operasyon gerçekleştirdi

DİZİ 25.10.2021, 13:22 25.10.2021, 16:45
Ekip başarılı bir operasyon gerçekleştirdi

TRT 1’in yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 24 Ekim Pazar akşamı yayınlanan on dokuzuncu bölümüyle adını yine zirveye yazdırdı.

Totalde 8,51 izlenme oranıyla milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #İsimsizKahramanlar etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu. Zehra, Mete Başkan sayesinde kurtulsa da kafasındaki soru işaretlerinin cevabını aramaya devam etti. Mete Başkan’dan başka kimseye Serdar’la ilgili öğrendiklerini anlatmadı.

Mete Başkan’ın Ankara’ya dönüşü ekipte büyük bir sevinçle karşılandı. Gemi saldırısının asıl faili Ariel’in ve Kambur kod adlı örgüt mensubunun peşine düşen ekip, Suriye’ye Zehra’nın yanına gitti. Bu sırada Kambur’un gönderdiği videoyla Teşkilat mensubu bir istihbaratçının örgüt tarafından rehin alındığı öğrenildi. Halit Başkan video ile ilgili şüphelerini dile getirince Uzay araştırmaya başladı. Videoda yer alan Teşkilat mensubunun parmak hareketlerinden verdiği mesajla Kambur’un yeri tespit edildi. Bölgede bulunan ekip operasyon için hemen harekete geçti.

Diğer yandan Ceren, Yıldırım’ın güven testinden geçti. Yıldırım’la Ceren’i birlikte gören Serdar, olanlardan Halit Başkan’ı haberdar etti. Halit Başkan, operasyonun planlandığı gibi devam edeceğini söyledi. Ceren, Serdar’la görüşünce olanları anlattı. Ceren’in Yıldırım’dan bahsetmesi Serdar’ın kafasını karıştırdı.

Yıldırım ise hain planlarını bir bir devreye sokmaya devam etti. Örgüt mensubu olan Azad’ı ziyaretinde örgütle ilgili memnuniyetsizliğini dile getirdi. Ancak istediği cevabı alamayınca Çetin’i kullanarak Azad’ı ortadan kaldırdı. Ardından İsrail ve Yunanistan Büyükelçiliği yetkilileri ile buluşarak Türkiye’yi zora sokacak bir anlaşma yapılmasını önerdi.

Ekibin zor şartlar altında gerçekleştirdiği operasyonda Kambur kod adlı terörist ele geçirildi. Yıldırım’ın yönlendirmesiyle Türkiye’ye karşı atak yapmaya çalışan Yunan ve İsrailli yetkililer ise Mete Başkan’dan gereken cevabı aldılar.

Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…

Yorumlar (0)