Ekip tuzağa düşüyor

DİZİ 02.04.2021, 13:11 02.04.2021, 13:42
Ekip tuzağa düşüyor

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranında olacak. 

Dizide, Zeliha, Giray’ın intikamının bedelini çok ağır ödemiştir. Zeliha uğradığı tecavüz sonrası kameraman Hamza ile birlikte hastanenin yolunu tutar. O sırada hastanede olan Selin ve Mesut Zeliha’dan kan dondurucu haberi öğrenirler. Hüsnü Esra ile birlikte Gazi’de oturmaktadır.

Mesut, arkadaşına bu lanet haberi vermek için Gazi’ye gelir. Dünyası başına yıkılan Hüsnü’nün hali hiç iyi değildir. Olanların ardından ekip, daha da bilenmiş bir vaziyette tekrar Giray’ın peşindedir. Giray’ın adamlarına ulaşmak için Enver’le iletişime geçilir ve Enver ekibe Halis ile Baki’nin yerini söyler. Alınan bilgi doğrultusunda yapılan baskında Halis, ekibi beklenmeyen bir tuzağa düşürür.

Giray’ın dayısı Seçkin Türkiye’ye gelir. Ekip ile işbirliğinde bir izlenim altından Giray’ı kaçırma planları içerisindedir. Fakat bunların hiçbirini umursamayan Giray, kaçmaya niyeti olmadığı gibi hala Zeliha’yla görüşme derdindedir. Zeliha’nın başına gelenleri bir haber sitesine yayması üzerine Giray’ın telefon sinyaline ulaşılır. Ablasının başına gelenlere öfkelenen Tekin ablasının telefonuna gelen mesajlarla Giray’a ulaşmanın peşindedir. Giray’ın telefon sinyalinden Zeliha ile mesajlaştığını çözen sinem ekibe bilgi geçer. Tekin babasının evdeki silahını da üzerine alarak giray ile buluşmaya gider…

Yorumlar (0)