Ekip yine iş başında

DİZİ 13.11.2020, 09:28 14.11.2020, 09:04
Ekip yine iş başında

Yapımı Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı "Arka Sokaklar" bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranında olacak. 

Dizide, Engin önderliğindeki ekibimiz Rıza Baba’yı kurtarmak için Nuran’ı Civan’a verip takası gerçekleştirir. Civan Nuran’ı minibüsüne bindirip kaçarken, Engin’den gelen telefonla sarsılır. Ümit amir Engin’e karşı tavırlıdır. Yapılanın cezasız kalmaması gerektiğini düşünerek avukat Başak için baroya şikayette bulunur.

Bu sırada emekli akim babası İhsan, kızının Engin ile ilişkisine onay vermez. Rıza baba Ankara’dan eski dostu bürokrat Yalçın’dan Mesut’un göreve dönüş durumuyla ilgilenmesi için ricada bulunur. Yalçın Rıza’yı kırmaz ve İstanbul’a gelir. Yalçın eşi Şermin’den bir süre önce boşanmıştır.

Eski kayınbiraderi Şener ile buluşup yemeğe giderler. Şener alkolü fazla kaçırır ve Kemalettin’in ağına düşer. Yalçın Rıza Baba’dan yardım ister. Ekip Şener’in peşine düşer. Bu sırada Mesut dosyasının hemen çözümü içinde ellerine minik bir koz geçer. Tunç’un psikolojik durumu iyiye gitmiyordur. Selinle arayı düzeltmeye çalışan Mesut, Tunç’la ilgilenmek zorunda olduğu için Selinle yakaladığı son fırsatı da kaçırır.

Yorumlar (0)