“Elbet Bir Gün”ün kadrosu tamamlandı!

DİZİ 10.08.2021, 09:22 11.08.2021, 09:58
“Elbet Bir Gün”ün kadrosu tamamlandı!

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni sezon dizisi “Elbet Bir Gün”ün oyuncu kadrosu tamamlandı.

Çekimlerine çok yakında başlanacak dizinin Arnavutköy’de gerçekleştirilen okuma provalarında ekip olarak ilk kez bir araya gelen oyuncuların, heyecanı objektife de yansıdı.

Birbirinden başarılı oyuncular Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk dizinin başrollerini paylaşırken onlara Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç gibi deneyimli isimler eşlik edecekler.

Sır ve gizem dolu

Hazırlıkları son hız devam eden dizide; Feride (Sinem Ünsal), can korkusuyla eniştesi Cemil’in (Ömer Genç) yanından kaçtıktan sonra adını Gizem olarak değiştirmiştir. Kendine yeni bir hayat kuran genç kadının mutlu bir evliliği vardır.

Gizem, bir TV programında bütün ailesinin öldürülmüş olduğunu ve Cemil’in hala onun ve aşığıyla kaçmış olan ablası Nesime’nin (Şebnem Bozoklu) peşinde olduğunu öğrenir. Nesime ve Feride’nin yolları yıllar sonra tekrar kesişir… Gizem, kendisinin ve ablasının gerçek kimlikleri ortaya çıkmasın diye uğraşırken, kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de eşinden gizlediği geçmişinden gelen sırları vardır…

Nefes kesen hikayesi ile “Elbet Bir Gün”, yeni sezonda FOX’ta.

Yorumlar (0)