Elif, Güneş’i görebilmek için tüm sınırları zorluyor

DİZİ 06.03.2023, 12:55 07.03.2023, 10:06
Elif, Güneş’i görebilmek için tüm sınırları zorluyor

Yapımını NGM’nin üstlendiği, hayatı hiç beklemediği bir anda alt üst olan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikâyesini anlatan “Bir Küçük Gün Işığı” pazartesi günleri atv’de ekranlara geliyor.

Dizide Elif’in endişeyle beklediği velayet kararı Dila’nın lehine sonuçlanır. Elif ve Güneş’in beraber geçireceği sadece son birkaç günü kalır. Bu sırada Feraye, Ümran’dan hisselerini ister. Ümran hapse girme tehlikesiyle karşı karşıyadır ama yine de Fırat’a bir şey anlatmaz. Güneş, Dila’ya gitmek istemiyordur. Elif ise çaresizdir.

Dila, Güneş’i aldıktan sonra değil Elif’le görüşmemesi için onu kreşe dahi göndermez. Elif, Güneş’i görebilmek için tüm sınırları zorlar. Sonunda Dila’dan şikayetçi olmaya, ifadesini değiştirmeye karar verir. Dila’nın uçurumda onu öldürmeye çalıştığını, gerçeği söyleyecektir. Ümran ve Cemil, Elif’e öfke kusarken Fırat arkasında durur. Ümran bir taraftan Feraye’nin, bir taraftan da Cemil’in baskısıyla iyice köşeye sıkışırken bütün bu düğümü çözecek olanın Elif olduğundan habersizdir.

Yorumlar (0)