"Elkızı" bu akşam Fox'ta başlıyor

DİZİ 23.10.2021, 10:22 25.10.2021, 10:10
"Elkızı" bu akşam Fox'ta başlıyor

FOX’un NTC Medya imzalı, iddialı yeni dizisi “Elkızı” bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide; Sevda ErginciFikret KuşkanPerihan Savaşİsmail Ege ŞaşmazMünir Can CindorukSedef AvcıToprak SağlamAlayça ÖztürkFırat DoğruloğluNur YazarÇağla ŞimşekSinan ArslanPelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Dizide hayalleri için savaşan Ezo’nun bu hayatta tutunduğu iki şey vardır; anıları ve annesinden kendisine kalanlar... Yani bir avuç umut. Ne var ki, elinde avucunda olan her şey zulüm gördüğü ailesi tarafından bir çırpıda söküp alınır. İki yolu vardır Ezo’nun. Ya pes edecektir ya da savaşacaktır. O savaşmayı seçer, hem de ölümüne...

Ezo’nun içinde bulunduğu çıkmazı fırsat bilen Harun ve annesi Nermin ise eski şatafatlı dönemlerine yeniden kavuşabilmek için gözlerine en zayıf halka olarak gördükleri Ezo’yu kestirirler ama bilmedikleri bir şey vardır. Ezo sandıkları kadar aciz ve çaresiz değildir. Onun yaptıklarından ve yapacaklarından habersiz, ava giderken av olacaklardır.

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Elkızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

Yorumlar (0)