"Emanet" dizisine dünyadan ilgi büyük

DİZİ 25.11.2021, 14:56 26.11.2021, 12:46
"Emanet" dizisine dünyadan ilgi büyük

Emanet dizisinin başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan diziye gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirerek bu ilgiye karşılık vermek için daha fazla çalıştıklarını söyledi.

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Emanet dizisinin sevilen oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan dizinin başarısından ve hayranların ilgisinden çok mutlu olduğunu belirtti. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren hem Türkiye’de hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük ilgiyle izlenen Emanet dizisinin uluslararası başarısına değinen oyuncu hayranlardan gelen mesajları okuduğunu ve bu ilgiye layık olabilmek için özveri ile çalışmaya devam ettiklerini açıkladı.

Türkiye’de olduğu kadar özellikle Güney Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya ülkelerinde de büyük ilgiyle izlenen Emanet dizisinin başarılı oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen hediyelere çok şaşırdıklarını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti; “ Dizinin bu kadar ilgiyle izlenmesi bizi çok mutlu ediyor. Birçok ülkeden bizi çok mutlu eden hediyeler ve mesajlar alıyoruz. Endonezya, Uruguay, Brezilya, gibi kilometrelerce uzaklıktaki ülkelerden gelen mesajları ve hediyeleri görünce kendimizi özel hissediyoruz ve bu sevgiye layık olabilmek için daha çok çalışıyoruz”

Başarılı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan kendisini en çok şaşırtan ve mutlu eden hediyenin ise içerisinde onlarca ülkeden farklı dillerde yazılan mektupların olduğu bir kitap olduğunu söyledi. Ceyhan, “İçerisinde farklı dillerde yazılan mektupların olduğu bir kitap geldi. Çok mutlu oldum ve o kitabı kitaplığıma koydum. Fırsat buldukça kitabı çeviri yaparak okuyorum. Yaptığımız işin seyircimize bu kadar geçmesi ve böyle geri dönüşler almamız beni çok duygulandırıyor ve mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun başrolünü paylaştığı Emanet dizisi hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de izleyiciyle buluşuyor.

Yorumlar (0)