Emmy ödüllü Vikings, final sezonuyla sadece DMAX’te

DİZİ 29.12.2020, 10:04 29.12.2020, 15:45
Emmy ödüllü Vikings, final sezonuyla sadece DMAX’te

Michael Hirst’in Emmy Ödüllü dizisi Vikings, merakla beklenen 10 bölümlük final sezonuyla DMAX ve dmax.com.tr’de izleyiciyle buluşuyor. Vikings hayranları 10 bölümün tamamını haftalarca beklemeden, DMAX’te 31 Aralık’tan itibaren 4 gün içinde peş peşe yayınlanan dublajlı bölümlerle izleyebilecek. Son 10 bölüm, altyazılı orijinal dilinde dmax.com.tr sitesinden de kesintisiz olarak yayınlanacak. 

Çok uzun zaman önce efsanevi Viking kahramanı Ragnar Lothbrok ile başlayan hikaye, tarihe ismini yazdıran savaşçı ve kaşif oğullarının maceralarıyla devam etti. Final sezonunda kardeşler Kemiksiz Ivar, Bjorn Ironside, Ubbe ve Hvitserk’in hikayeleri sona ermekle kalmayacak, Vikinglerin kaderi de belirlenecek. 

Altıncı sezonun ilk yarısında, halkı adına şavaşan Bjorn ve Rusların tarafında saf tutan Ivar’ın orduları savaş alanında karşı karşıya gelmiş, Ivar’ın komutasındaki ordu Norveç’i işgal etmişti. Final sezonunda İzlanda’daki Ubbe, babası Ragnar'ın hayalini gerçekleştirmek için daha önce hiçbir vikingin gitmediği kadar batıya yelken açıp  “altın toprakları” keşfetmeye karar verirken; Ivar, İngiltere’nin tamamına hakim olmak için Wessex Kralı Alfred’in orduları ile karşı karşıya gelecek. Hesaplaşmaların damgasını vuracağı bu sezonda keşfedilmemiş sularda ve topraklarda bayraklarını dalgalandıran Vikingler, dünyaya yayılmaya devam edecek. 

Yorumlar (0)