Emre Kıvılcım "Celaleddin"i anlattı

DİZİ 28.05.2021, 15:10
Emre Kıvılcım "Celaleddin"i anlattı

‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın prodüksiyonu ve heyecan yüklü öyküsü ile büyük ilgi gören yeni tarihi dizisi ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, bu akşam 20.00’de ikinci bölümüyle atv ekranında olacak. Dizide Celaleddin karakterini canlandıran Emre Kıvılcım, karakterine ve diziye dair açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu, Celaleddin Harzemşah karakterini “Devletine çok düşkün bir kahraman. Devletin devamlılığına kendisinin bile zarar verdiğini görse gerekenin yapılmasını isteyecek biri. Stratejik zekası, dünyaya bakış şekli, yaşanan her olumsuz duruma rağmen bir çıkış bulabilmesi, tek başına Moğollara kafa tutması, vakur ve dik duruşu beni etkileyen şeylerden sadece birkaçı. Bence Celaleddin'in en temel motivasyonu; özgürlük ve devletinin bağımsızlığı” sözleriyle anlattı.

Kıvılcım, Türk tarihinin gerçek kahramanlarından birini canlandırmasıyla ilgili ise “Gerçek bir kişiyi canlandırmak, yaptığınız işi, oyunculuğu daha anlamlı kılıyor. Bir de bu tarihi bir kahramansa aldığınız sorumluluk, yaptığınız işin yükünü artırdığı gibi yaşayacağınız gururu da artırıyor. Yaptığım işin bir amacının, söyleyecek önemli bir sözünün olması ve aynı zamanda öğretici olması gerçekten farklı bir duygu” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)