En çok Bir Zamanlar Çukurova izlendi

DİZİ 25.09.2020, 11:32 26.09.2020, 09:50
En çok Bir Zamanlar Çukurova izlendi

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler’de en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %8,32 izlenme oranı ve %22,45 izlenme payı, alarak birinci oldu.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ üçüncü sezonuyla Perşembe gecelerinin vazgeçilmezi oluyor! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan dizi, zengin oyuncu kadrosuyla; iyileri kötülük, kötüleri vicdan sınavlarından geçiren hikayesini anlatmaya devam ediyor.

Adnan’ın babası olduğunu öğrendiğinde yine deliye dönen, Yılmaz’ın bir delilik yapmasına engel olmak için Züleyha, bir kez daha hayatından vazgeçti! Yılmaz’ın eline silah almasını durdurmak ve sözünü dinletmek için hastane odasından kendini aşağı atmaya kalkan Züleyha’yı Yılmaz bir kez daha hayata bağladı!

İki eski sevgili, daha sonra ellerinden alınan kaderlerini değiştirmek için plan yaptılar. Hastane odasında yaşanan tehlikeli hesaplaşma sırasında ise, Demir aşağıdan olanları görüp koştu, Müjgan hemen haber aldı. Ve ikisi de Züleyha’nın başının döndüğüne inanmış görünseler de, şüphe duymaya da devam ettiler.

Yılmaz ise öğrendiklerinin ardından küçük konağa daha sık gidip, Adnan’ı görmek için her fırsatı kullanmaya başladı.

Züleyha, kendi evlatları için dünyayı yakabileceğini anladığından, Hünkar’ı da anladı ve iki kadın, iki küçük çocuk için adeta birbirine kenetlendi. Züleyha onu affettiğini söylese de Hünkar “kalbim acıyor” diyecek kadar, vicdan azabını yaşamaya devam ediyor. Üstelik evladının, kocasının ihanetini ona tekrar yaşatması, Hünkar’ı belki de yıllar önce yapması gerekenleri yapmaya ikna etti. Kapıya koruma yerleştirerek Demir’i evden atan Hünkar, Holding’ten de Adnan Yaman adını ve tüm fotoğraflarını söktürdü! Hatta çekmecelerindeki tüm fotoğraflarını da yaktı!

Evde ve Holding’te olanlardan sonra Demir de, Dr. Sabahattin ve Savcı Jülide’nin düğününe kolunda Sevda ile gitti. Gitmekle kalmadı, Sevda’yı “babasının emaneti, gerçek eşi ve kendisinin de ikinci annesi” olarak takdim etti!

Hünkar ile dertleşirken “Bizim de sınavımız evlatlarımızmış” diyerek, yine kalbinin eski sahibini teselli eden Fekeli, bir yandan da Hatip’i öldürdüklerini düşündükleri Ankaralılar’ın peşine düştü.

Tüm Çukurova’yı toplayıp, birleşmeye çağıran Fekeli, tam düğüne gitmek üzereyken, Çetin’in şüpheleri ile yine eline silahını aldı. Etrafta dolaşıp, gözlem yapan bir genci yakalamaya otele giden Fekeli ve Çetin, Ankaralı zannettikleri gence silahlarını doğrultular ama o, Fekeli’ye “Amca, benim Fikret” dedi…

Fikret, ne zaman gitmişti, nereden geldi? Ne yapmaya geldi? Fekeli’yi soruştururken rastladığı Şermin’den neler öğrendi?

Yorumlar (0)