Engin Akyürek "Mahkum" dizisine konuk oldu

DİZİ 03.06.2022, 09:03 04.06.2022, 09:47
Engin Akyürek "Mahkum" dizisine konuk oldu

FOX’un sevilen dizisi Mahkum’un dün akşam yayınlanan bölümünde seyirciler büyük bir sürprizle karşılaştı. Kaçış dizisinin tanıtım çalışmaları kapsamında kurgulanan senaryo entegrasyonunda Mahkum dizisinin Savcısı Fırat Bulut (Onur Tuna) ile Kaçış dizisindeki gazeteciler Mehmet (Engin Akyürek) ve İlker (Onur Bay) adliye koridorunda bir araya geldi.

Sahneye Gazeteci Mehmet karakterinin ‘Ben sadece gerçeğin haberini yapmak istiyorum’ sözleri ve Savcı Fırat Bulut karakterinin ‘Gerçekler bekletilmez, adalet gibi’ cümleleri damga vururken, Engin Akyürek’in Kaçış dizisinde canlandırdığı Mehmet karakterini Mahkum dizisinin sezon finalinde görmek izleyenlerde büyük heyecan yarattı.

‘Kaçış’; Savaş Fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan ‘Kaçış’ 14 Haziran’da sadece Disney+’ta yayınlanacak.

Yorumlar (0)