Ercüment Çözer saygısızları affetmiyor

DİZİ 17.11.2020, 12:13 18.11.2020, 09:21
Ercüment Çözer saygısızları affetmiyor

BluTV’nin büyük ses getiren özel yapımlarından Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin bugün izleyiciyle buluşacak 4. bölümünden bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Ön izleme sahnesinde, Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) karşılaştığı büyük saygısızlık karşısındaki rahat tavrı, saygısızlık yapan kişinin başına gelecekler konusunda merak uyandırdı.

Günlük hayatta herkesin karşılaştığı nezaketsizliklerden insanların hayatını felakete sürükleyecek büyük saygısızlıklara kadar birçok toplumsal sorunu gerçekçi bir dille izleyiciye sunan BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ heyecanın ve aksiyonun zirveye taşınacağı yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkmak için hazırlanıyor.

Girdikleri mücadeleye Ercüment Çözer’in yardımıyla devam etmeye karar veren Savaş (Boran Kuzum) ve Helen’in (Miray Daner) bir sonraki hamleleri için nefesler tutulmuşken, yayınlanan ön izleme sahnesi Ercüment Çözer’in yaşadığı bir diğer saygısızlık örneğini gözler önüne seriyor. Sahnede, arabasından inip sopasıyla Çözer’in arabasına gözü dönmüş bir şekilde saldıran Selim (Gökçen Gökçebağ) başına geleceklerden bihaber Çözer’e hakaretler savuruyor. Bulaştığı belayı Çözer’le karşı karşıya geldiğinde fark eden Selim’in aniden değişen tavrı, Ercüment Çözer’in saygısızlıkla başa çıkma yöntemleri karşısında hiçbir şey ifade etmeyecek.

Inter Medya imzalı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda DemirerTansu Biçer ve Erkan Can yer alırken dizinin senaryosu Ercan Mehmet Erdem’in imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor. ‘Saygı’ her salı saat 12.00’de sadece BluTV’de.

Yorumlar (0)