Erdal Özyağcılar ve Serdar Akar "Elveda Rumeli"yi yad etti!

DİZİ 23.08.2022, 10:12 23.08.2022, 16:45
Erdal Özyağcılar ve Serdar Akar "Elveda Rumeli"yi yad etti!

Her hafta Salı akşamları TRT 1 ekranlarında ilgiyle seyredilen “Balkan Ninnisi”nin dokuzuncu bölümünde nostalji rüzgarları esecek…

“Balkan Ninnisi” ekibi, uzun yıllar önce yayınlanan ve izlenme rekorları kıran “Elveda Rumeli” dizisinin çekildiği Manastır’da (Bitola) çekimler gerçekleştirdi. Dizide ‘Sütçü Ramiz’ karakterini canlandıran ünlü sanatçı Erdal Özyağcılar ve dizinin hem yönetmeni hem yapımcısı olan Serdar Akar, 15 yıl önce çekim yaptıkları mekanları gezdiler.

“Elveda Rumeli” dizisinin ana mekanı ‘Sütçü Ramiz’in evini de Serdar Akar’la birlikte ziyaret eden ve burada nostaljik anlar yaşayan Erdal Özyağcılar, şunları söyledi: “Balkan Ninnisi çekimleri için Manastır’a (Bitola) geldik. Yönetmenimiz Serdar Akar’la birlikte 15 yıl önce çalıştığımız yerleri, çekim yaptığımız evi gezdik. Duygusal anlar yaşadık. O dizide Sütçü Ramiz büyük ilgi görmüştü.

Uzun yıllar sonra yine Rumeli’de çektiğimiz Balkan Ninnisi’nde canlandırdığım “Köfteci Süleyman” da çok sevildi. Manastır’a bu kez Köfteci Süleyman olarak geldim. Bölgede sanatçı arkadaşlarımız Hakan Boyav (Daniel) ve Sarp Bozkurt’la (Arif) çekimlerimiz vardı. Çok renkli düğün ve orman sahneleri çektik. Ben Bitola’yı çok severim. Uzun yıllar sonra buraları gezip özlem giderdik ve çok mutlu olduk.“ dedi.

Yorumlar (0)