Erguvan ailesine büyük şok

DİZİ 24.03.2022, 10:49 25.03.2022, 10:47
Erguvan ailesine büyük şok

Kanal D’nin, her pazar akşamı ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı, izleyicilerin gözyaşlarını tutamayacakları bir bölümün sinyallerini veriyor. Tanıtımda Zafer’in ölümüyle yüzleşen Erguvan ailesinin yaşadığı şok dikkat çekiyor.

Zafer’in ölümüyle yüzleşen Ceylin durumu kabullenmekte güçlük çekerken, Ilgaz ise Ceylin’in geçirdiği sinir krizi anında sevdiği kadına destek oluyor. Ceylin, Zafer’in ölümünü ailesine haber vermeye Ilgaz ile birlikte giderken acı gerçeği öğrenen Gül yaşadıkları ikinci kayıp karşısında sarsılıyor. Cenazede Zafer’in tabutunu taşıyan Ilgaz, “Ceylin’in kocası olarak buradayım, ailesiyiz biz artık onun.” sözleriyle Metin ve Çınar’dan Ceylin ve ailesine destek olmalarını istiyor.

Ceylin’in Metin’i artık babası olarak gördüğünü söylemesi izleyenleri derinden etkilerken, Metin yaşadığı vicdan azabı karşısında eziliyor. Tüm bu yaşananlar Çınar’ı perişan ederken Metin’in neye karar verdiği ise merak uyandırıyor. Ceylin ve Erguvan ailesinin Zafer’in başına gelenlerin sorumlusunun Çınar olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği ise sürükleyici hikayesiyle büyük ilgi gören Yargı’nın yeni bölümünde yanıt bulacak.

Yorumlar (0)