Erkek ve kadın yakın arkadaş olabilir mi?

DİZİ 02.11.2022, 12:43 03.11.2022, 15:31
Erkek ve kadın yakın arkadaş olabilir mi?

Ay Yapım imzalı yeni FOX dizisi Darmaduman, ilk bölümüyle geçtiğimiz perşembe günü yayınlandı. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Derin ile Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Evren karakterinin ilişkisi konuşulmaya başlandı.

Birbirlerinin en yakın arkadaşı olan Derin ve Evren, Kerem (Mert Yazıcıoğlu) ve Ece’nin (Aslıhan Malbora) İstanbul’daki özel üniversitede arkadaş oldukları ilk kişilerdir. Evren için Derin onu anlayan tek kadındır. Kerem ve Derin arasında başlayan yakınlığın bu ilişkiyi nasıl etkileyeceği izleyiciler arasında merak konusu oldu.

Aytaç Şaşmaz: “Kadın ve erkek yakın arkadaş olabilir.”

Canlandırdıkları karakterler arasındaki karşı cinsten yakın arkadaş ilişkisinin gayet normal olduğunu söyleyen Aytaç Şaşmaz, kendisinin de böyle arkadaşları olduğunu söyledi.

Hafsanur Sancaktutan: “Bundan rahatsız olmak güven sorunudur.”

Karşı cinsten en yakın arkadaş ilişkisinin gayet normal bir şey olduğunu söyleyen Hafsanur Sancaktutan, bunu dert eden kişilerin ilişkilerinde güven sorunu yaşıyor olabileceklerini söyledi.

90’LARIN FENOMEN DİZİSİ 2020’LERİN DÜNYASINDA

“Gelmiş Geçmiş En İyi 100 Dizi” listesinde üst sıralarda yer alan ve yayınlandığı yıllar boyunca hem ABD’de hem dünyada milyonları ekrana bağlayan Beverly Hills 90210, Ay Yapım imzasıyla FOX için uyarlandı. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun’un yer aldığı iddialı kadrosuyla dikkat çeken Darmaduman, 90’ların fenomen dizisini 2020’lerin dünyasına getiriyor.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı "Darmaduman", ikinci bölümüyle bu perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

Yorumlar (0)