Fantastik dizi "The Watch" tozu dumana katmaya geliyor

DİZİ 05.08.2021, 11:49 05.08.2021, 16:05
Fantastik dizi "The Watch" tozu dumana katmaya geliyor

Terry Pratchett'in Diskdünya romanlarından Ankh-Morpork City Watch'a dayanan fantastik suç dizisi, yozlaşmış şehirlerini kurtarmaya çalışan kanunsuz Sam Vimes (Richard Dormer) liderliğindeki bir grup uyumsuzu konu alıyor.

BBC’nin bu yepyeni orijinal dizisi 11 Ağustos Çarşamba saat 21:00 itibariyle ikinci sezonuyla Digitürk ve Tivibu platformlarında yer alan BBC First ekranlarında altyazı seçeneği ile yer alacak.

Terry Pratchett’ın büyü ile komedinin birbirine harmanladığı eşsiz dünyasına şahit olacağımız bu yapımda, şehirlerini kurtarmak için çaresizce çabalayan bir grup uyumsuz polisin fantastik maceralarına doğru yolculuğa çıkıyoruz.

Oyuncu kadrosu ile heyecanı bir üst perdeye çıkaran dizide, Game of Thrones dizisinde Beric Dondarrion karakteriyle karşımıza çıkan Richard Dormer, Sam Wimes karakterine hayat veriyor. Richard Domer’ın yanı sıra soyluların son çocuğu Leydi Sybil Ramkin (Lara Rossi), saf ama kahraman Carrot (Adam Hugill), gizemli Angua (Marama Corlett) ve usta adli tıp uzmanı Cheery (Jo Eaton-Kent) zengin oyuncu kadrosundaki isimlerden sadece bazıları...

Büyünün, dramın ve komedinin ustaca bir araya getirildiği bu seride; ejderhalar, barbarlar, cadılar, kahramanlar, düşmanlar ve daha birçok sürpriz fantastik öge bizleri bekliyor. Hiç alışık olmadığımız bu kahramanların, bildikleri tek hayatın yok olmasına yol açacak büyük bir ejderhayı diriltmek için kötü bir komploya karşı verdiği savaşı keyifle seyreceğiz.

Yorumlar (0)