Fatma ve Kağıttan Hayatlar yurt dışında sevildi!

DİZİ 28.05.2021, 10:45 29.05.2021, 09:32
Fatma ve Kağıttan Hayatlar yurt dışında sevildi!

Netflix, son dönemde yayınlanan yapımları Fatma ve Kağıttan Hayatlar’ın global performans verilerini paylaştı.

Başrolünü Burcu Biricik’in üstlendiği Fatma yayınlandığı ilk ay içerisinde 36 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başarırken, mart ayında yayınlanan ve Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Kağıttan Hayatlar ise bugüne kadar 47 ülkede aynı başarıyı yakaladı.

Bu ülkeler arasında Arjantin, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, İspanya, İsrail, Meksika, Mısır, Portekiz, Suudi Arabistan, Şili, Yunanistan, Venezuela gibi dünyanın pek çok farklı noktası yer alıyor.

Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği, yükselen yeteneklerden Özgür Önurme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı psikolojik drama mini dizisi Fatma’nın Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk rol alıyor.

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünü Emir Ali Doğrul ile paylaştığı, OGM Pictures tarafından hayata geçirilen filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay otururken, senaryosu ise Ercan Mehmet Erdem’e ait.

Yorumlar (0)