Ferit ve Ayşe kazadan nasıl bir hasar alacak?

DİZİ 12.10.2021, 10:52 21.10.2021, 10:19
Ferit ve Ayşe kazadan nasıl bir hasar alacak?

Tüm yaz sezonunda pazartesi akşamları zirveye oturan ve sadece bu hafta birinciliği maça teslim eden Kalp Yarası'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde Ferit ve Ayşe ayrılmaya karar verdi. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Şenay Gürler'in paylaştığı Kalp Yarası'nda Ayşe ve Ferit, Hande’nin hayatını kurtararak hastaneye yetiştirdi. Hande’nin ihtiyacı olan kan Ayşe’den geldi. Gözünü kırpmadan Hande’ye kanını veren Ayşe’nin bu davranışı Zümrüt’ün genç kıza karşı düşüncelerini değiştirdi.

Kendine gelen Hande’nin geçici hafıza kaybı nedeniyle herkes Hande’ye karşı rol yapmak zorunda kaldı. Vicdan azabı duyan Ayşe, Ferit’e Hande’nin yanında olması gerektiğini söyledi ve boşanma protokolünü imzalamasını istedi. Diğer yanda Azade ise holding yönetim kurulu oylamasında başkan olup işleri ele aldı. Üstelik Yaman’ın Azade’ye oy vermesi Adnan’ı derinden yaraladı.

Ferit ve Ayşe’nin peşini bırakmayan Azade, Kerim’i gizlice Ayşe’nin evine sokarak ikilinin imzaladığı boşanma protokolünü hızlıca yürürlüğe koymak için aldırdı.

Kızının intihara teşebbüsü ile sarsılan Zümrüt, Hüseyin’in masum bir insanı öldürüp iftira atmasının bedelini kızının ödediğini düşünüp Hüseyin'e polise her şey itiraf etmesi için zaman tanıdı. Hüseyin kurduğu oyunla suçu üstünden atmayı ve Zümrüt’ü kandırmayı başardı. Böylelikle Ayşe de cinayet suçlamasından aklanmış oldu.

Herkes Hande’nin geçici hafıza kaybı yaşadığını düşünürken bunun Hande’nin bir oyunu olduğu ortaya çıktı. Hande’nin bu yalanında suç ortağı Yaman’dı. Hande'nin bundan sonra anne olamayacağını öğrenince ise dünyası başına yıkıldı.

Arkadaş kalmaya karar veren Ferit ve Ayşe ise birlikte geçirdikleri güzel günün sonunda kötü bir trafik kazası yaşadılar. Ayşe ve Ferit bu kazadan nasıl bir zarar alacaklar?

“Kalp Yarası” yeni bölümleriyle her pazartesi saat 20.00’de atv’de!

Yorumlar (0)