Firuze’nin doğumunda Leyla nasıl bir rol üstlenecek?

DİZİ 16.05.2023, 14:20 17.05.2023, 10:22
Firuze’nin doğumunda Leyla nasıl bir rol üstlenecek?

Güzel Adamlar Medya'nın yapımını üstlendiği, Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. 

Dizide Firuze ve Leyla, Tatavlalı'nın elinde rehinken Firuze'nin doğum sancıları başlar. Leyla, Firuze acı içinde kıvranırken ona karşı kayıtsız kalamaz ve bebeği doğurmasına yardım eder.

Firuze, bebeğin doğumuyla Cezayir’le birlikte yaşama umuduna kapılır ve bunu Cezayir’e teklif eder. Zor zamanların ardında, kaosun içinde Cezayir yeni doğan oğluna kavuşmanın sevincini yaşarken Kayıkçı, verdiği emirle Cezayir'in ailesinde çok değer verdiği birinin canını alır.

Tatavlalı, Kayıkçı'yı Cezayir'e karşı kışkırtmak ve aradan sıyrılmak için elinden geleni yapar. Başarılı olamayınca kimseye hedef olmamak için farklı planlarını devreye sokar ve yanına sağlam bir destek kuvvet çağırır.

Azra'nın Kayıkçı'ya çalıştığına dair şüpheleri Cezayir’i düşündürür. Cezayir gerçeği öğrenmek için harekete geçer ve Azra’yı köşeye sıkıştırır.

Firuze’nin doğumunda Leyla nasıl bir rol üstlenecek? Firuze’nin birlikte yaşama teklifine Cezayir’in cevabı ne olacak? Cezayir’in ailesinde kim öldürülecek? Tatavlalı’nın planları nedir ve yanına kimi çağıracak? Cezayir, Azra’dan gerçeği öğrenebilecek mi?

Yorumlar (0)