FoxCRIME'da Pazar Maratonu

“The Cardinal”, “Stumptown”, “Bull” ve “Burden of Truth”” Türkçe dublajlı ve orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile Eylül ayı boyunca FOXCRIME Pazar Maratonu’nda izleyiciyle buluşuyor.

DİZİ 06.09.2020, 09:46 07.09.2020, 11:12
FoxCRIME'da Pazar Maratonu

Giles Blunt’ın romanından uyarlanan Kanadalı bir dedektifin mücadele ile geçen hikayesini konu alan “The Cardinal” 3. sezonun ilk 5 bölümüyle bugün 14.30’da Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile FOXCRIME ekranlarında.

Yeni açtıkları büroda yeni davaların peşinde olan Avukat Joanna ve Billy, liseyi okudukları şehir olan Millwood’a geri dönüyor. Avukat Joanna burada eski bir arkadaşının yaşadığı acı kayıpla birlikte kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Kristin Kreuk’un başarılı bir avukatı canlandırdığı “Burden of Truth” 3. sezonun son 5 bölümüyle 13 Eylül Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarında olacak. 

Başrolünde “How I Met Your Mother”ın yıldızı Cobie Smulders’ın yer aldığı ve Greg Rucka'nın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Stumptown, eski bir ordu çalışanı olan Dex Parios'un maceralarını konu alıyor. “Stumptown” 1. sezonun son 5 bölümüyle 20 Eylül Pazar günü saat 14.30’da Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile ekranda olacak. 

Senaryosu gerçek bir hikayeden esinlenen Bull, tüm zamanların en etkili hukuk danışmanlık firmalarından birini açan, Oprah Winfrey’nin hukuki danışmanlığını yaparak ünlenmiş, 3 doktoralı Dr. Phil McGraw’ın hikayesini ekrana taşıyor “Bull” 4. sezonun ilk 5 bölümüyle 27 Eylül Pazar 14.30’da Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile FOXCRIME ekranlarında.

Suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME; D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TVplatformlarından izlenebiliyor.

Yorumlar (0)