Furkan Palalı ve Pelin Karahan'lı "Şebeke" TRT 1'de!

DİZİ 07.08.2023, 14:26 08.08.2023, 12:45
Furkan Palalı ve Pelin Karahan'lı "Şebeke" TRT 1'de!

Kısa sürede 2 milyon üyeyi aşma başarısı gösteren TRT uluslararası dijital yayın platformu tabii’nin orijinal yapımları TRT 1 ekranlarına gelmeye devam ediyor… Bu akşam devletin her biriminde mensupları olan gizli bir örgüte yönelik mücadeleyi anlatan Şebeke, saat 21.40’ta TRT 1 ekranlarında olacak.

Oyuncu kadrosunda Furkan Palalı, Pelin Karahan, Eren Hacısalihoğlu, Ceyda Ateş, Mehmet Polat, Gizem Güneş ve Can Sipahi gibi isimlerin yer aldığı Şebeke’nin senaryosunu İbrahim Elma ve Kemal Çelik kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturuyor. Entrika ve aksiyonun iç içe geçtiği dizinin konusuysa şöyle:

Akın ve Tuğba, casusluk faaliyetleri yürüten gizli bir örgütün en üst mertebesinde görevli iki bilişimcidir. Ekipleriyle birlikte örgütün operasyonlarında kritik roller üstlenirler. Bu gizli yapıyı deşifre etmeye çalışan gazeteci Rıdvan'ın öldürülmesi üzerine harekete geçen Komiser Ali, örgütün hesaplarını altüst edebilecek bu cinayetin üzerine gider; fakat bu ihanet şebekesinin kolu her yere uzamıştır. Aydınlığa ulaşmaya çalışılan bu yolda, zamanla çeşitli hamleler yapılır, dengeler değişir ve amansız bir mücadele ortaya çıkar.

Yorumlar (0)