Geçmişin yükü Zehra’nın omuzlarında

DİZİ 27.09.2022, 09:38 28.09.2022, 11:27
Geçmişin yükü Zehra’nın omuzlarında

TRT 1’de yayınlanan, yapımını ‘Teşkilat’ büyük yankı uyandıran sezon finalinin ardından gizem perdesini aralamak için üçüncü sezonuyla dönüyor.

Diziye dair en çok merak edilenlerden biri ise Deniz Baysal Yurtcu’nun hayat verdiği ‘Zehra’ karakterinin yeni sezonda nelerle karşı karşıya kalacağı. Teşkilat, akıllardaki tüm soru işaretlerinin yanıtlanacağı üçüncü sezon ilk bölümüyle 2 Ekim Pazar akşamı ekranlara gelecek.

Zehra’nın Zorlu Sınavı

Kendi eliyle ekip arkadaşlarını ölüme göndermek zorunda kalan Zehra, bu travmayı kolayca atlatamaz ve görevden istifasını verir. Zehra için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kabuslar peşini bırakmayacak.

Kendisini bu tahammül edilemez girdaptan çıkarmak için çözüm yolu arayan Zehra, gizemli bir kişiyle karşılaşmasının ardından ne yapması gerektiğinin farkına varır. Zehra’nın zorlu sınavında en büyük destekçisi yine Teşkilat olacaktır.

Teşkilat Yeni Sezon Hikaye: Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir.

Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar. Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Yorumlar (0)