Gedelli’de düğün var

DİZİ 20.11.2021, 11:43 22.11.2021, 09:13
Gedelli’de düğün var

TRT 1’de ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Gönül Dağı, bu akşam saat 20.00’de kırkıncı bölümüyle ekrana geliyor.

Dizide, “Gedelli’de düğün var! Masal gerçek oluyor, Dilek ve Taner evleniyor. Herkesin heyecanla beklediği bu düğünde, Taner ve Dilek’i nasıl sürprizler bekliyor?

Mezarcı İlyas’ın verdiği sürenin dolmasıyla Ramazan’ın bir cevap vermesi gerekmektedir. Ramazan’ın verdiği cevap Mezarcı İlyas’ı ikna etse de oğulları ikna olmaz. Ramazan’ı nasıl bir macera bekliyor?

Gerçek anne-babasının Döndü ve Muammer olduğunu öğrenen Doktor Kenan, dağılmış haldedir. Gerçekleri açıklamanın yolunu arayan Kenan; ailesine gerçekleri söyleyebilecek mi?”

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Ayrıca sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli rol alıyor.

Yorumlar (0)