Gelsin Hayat Bildiği Gibi’den yeni tanıtım geldi

DİZİ 27.07.2022, 09:05 28.07.2022, 09:27
Gelsin Hayat Bildiği Gibi’den yeni tanıtım geldi

SHOW TV’nin yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. İkinci bölüme olan heyecanı yükselten tanıtımda Sadi ile Songül’ün giderek birbirine yakınlaştığı görülürken gençlerin ıslahevinden çıktığının okulda ifşa olması olayları karıştırıyor.

Sadi Payaslı’nın okula gelişi Karabayır Lisesi’ndeki herkeste bir merak uyandırır. Araz’la yaşadıkları olay sonucu Sadi Payaslı okulun yeni efsanesi haline gelir. Bu duruma çok öfkelenen Araz, ilk iş olarak okula gelen beşlinin nereden ve neden geldiğini öğrenmeye çalışır. Müdür Mahir’den istediği bilgiyi alamayan Araz’ın gerçekleri öğrenmek için başka planları vardır. Diğer yandan Mert, Aylin, Melek, Can ve Zülfikar özgürlüklerinin tadını çıkaramadan ailevi konularla uğraşmaya başlar.

Daha ilk günden okuldaki olaylara dahil olan Sadi Payaslı ise İstanbul’daki hayatına ve Songül’e alışmaya çalışmaktadır. Songül’ün de trafik şubede işe başlamasıyla düzenlerini iyice oturtan ikili tartışmadan bir saat bile geçiremez haldedir ancak bu tartışmaların onları birbirine yakınlaştırdığından henüz ikisinin de haberi yoktur.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Yorumlar (0)