"Gen V" dizisinin resmi fragmanı yayınlandı

DİZİ 07.09.2023, 14:15
"Gen V" dizisinin resmi fragmanı yayınlandı

Prime Video, The Boys evreninden doğan ve merakla beklenen yeni Amazon Original dizisi Gen V’nin fragmanını paylaştı. Gen V dizisinin ilk üç bölümü 29 Eylül Cuma günü sadece Prime Video'da dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede gösterime girecek. Her hafta bir bölüm yayınlandıktan sonra 3 Kasım Cuma günü epik bir sezon finali yayınlanacak. Prime üyeleri Gen V dizisini tek üyelikte indirim, kolaylık ve eğlence fırsatları kapsamında izleyebilecek. Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleriyle buluşturuyor.

Gizemlerle dolu The Boys evrenini genişleten Gen V, öğrencilerin tercihen kazançlı destekler alarak gelecek nesil kahramanları olmak için gittiği ve sadece genç süper kahramanların eğitim gördüğü prestijli Godolkin Üniversitesi’nde geçiyor. Süper kahramanların kötü yolu seçtiğinde neler olacağı biliniyor ama her süper kahraman baştan kötü olmuyor. Bu gençler kendini keşfetme ve eğlenme gibi tipik üniversite karmaşasının ötesinde kelimenin tam anlamıyla patlamaya hazır durumlarla karşı karşıya kalıyor. Öğrenciler popülerlik ve iyi notlar için rekabet ederken işin içine süper güçler girdiğinde risk çok yükseliyor. Bir grup genç süper kahraman okulda daha büyük ve kötü bir şeyin döndüğünü keşfettiklerinde sınanıyorlar: Kendi hikayelerinin kahramanları mı yoksa kötü karakterleri mı olacaklar?

Dizinin başrollerini Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh ve Asa Germann paylaşıyor. Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi aynı karakterler olarak rol alıyor. Gen V dizisinin misafir oyuncuları arasında Clancy Brown ve Jason Ritter’ın yanı sıra Jessie T. Usher, Colby Minifie ve P.J. Byrne de The Boys dizisindeki karakterleriyle yer alıyor.

Michele Fazekas ve Tara Butters dizinin liderliğini ve yönetici prodüktörlüğünü üstleniyor. Yeni dizinin yönetici prodüktörleri arasında Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe ve Michaela Starr da yer alıyor. Brant Engelstein, Sarah Carbeiner, Lisa Kussner, Gabriel Garcia, Aisha Porter-Christine, Judalina Neira ve Loreli Alanís eş yönetici prodüktörlükleri üstleniyor. Gen V dizisi, Sony Pictures Television Studios ve Amazon Studios ile Kripke Enterprises, Point Gray Pictures ve Original Film yapımıdır.

Yorumlar (0)