Gençliğim Eyvah en çok izlenen dizi oldu

DİZİ 14.07.2020, 12:22 15.07.2020, 10:39
Gençliğim Eyvah en çok izlenen dizi oldu

Yayınlandığı günden itibaren kalpleri ısıtıp yüzleri güldüren, atv ekranlarının sevilen dizisi Gençliğim Eyvah, Pazartesi akşamının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor.

Dün yayınlanan beşinci bölümü ile Tüm Kişiler’de %3,42 izlenme oranı ve %10,63 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de %2,99 izlenme oranı ve %10,17 izlenme payı, 20+ABC1’de %3,19 izlenme oranı ve %9,68 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

Ahmet’in Zola’ya vurması ve Azra’nın olaylara tepkisi bölüme damgasını vurdu. Hem dükkana ve hem de evlerine geri dönüşün yollarını arayan Zekeriya ve Arif baltayı yine taşa vurdu. Zekeriya’nın Hacer’in dükkanında gizlice çalışmaya başlaması ise gecenin en büyük sürprizlerinden oldu.

Ahmet ile Zola arasında gerilen ipler kavga ile sonuçlanırken Azra’nın verdiği tepki bölümün en çok koşulanları arasına girdi. Dizinin bölüm etiketi #gizlisaklı’ya ise izleyicilerin ilgisi büyük oldu. Yayın süresince atılan yorumlar ve yapılan paylaşımlarla Gençliğim Eyvah yine sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayeyi seyirciyle buluşturan dizide, Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, Beyti Engin, Ecem Atalay, İpek Çiçek, Anıl Şahan Karataş gibi başarılı isimler rol alıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, Deniz Yılmaz Sayır’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter’in kaleme aldığı “Gençliğim Eyvah” aşkların, büyük sırların, beceriksizce çevrilen entrikaların komedisini izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Gençliğim Eyvah, her Pazartesi saat 20.00’de atv’de!

Yorumlar (0)