Gerçeklerle yüzleşmek kolay olmayacak

DİZİ 09.11.2021, 11:46 10.11.2021, 10:22
Gerçeklerle yüzleşmek kolay olmayacak

Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’, yeni bölümüyle bu akşam izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.

Dizide, Bora Demircioğlu tarafından otel terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten’in yaşam mücadelesi devam etmektedir. Bora’nın avukatlığını kocası Erdem Karaca’nın almasıyla kendini ihanete uğramış gibi hisseden Elif, biraz soluklanmak için çıktığı sabah koşusunda bir ceset bulur. Elif’in ihbarı üzerine olay yerine Cinayet Büro Amiri Ömer Duran ve ekibi gelir.

İş insanı ve Bora’nın babası olan Rıza Demircioğlu, Elif’in Ayşe Erten vakasını programında işlemesi için kanala baskı yapar. Ancak Elif bunu reddederek kendisinin bulup ihbar ettiği cinayet vakasını programına taşır. Maktul Adem Çelik’in ailesinin programa konu olmasıyla beraber Ömer ve Elif’in yolları yine aynı hedef üzerinde kesişir; Adem Çelik’i kim, neden öldürdü? Katilin kim olduğunu öğrendiklerinde ortaya çıkan acı gerçeklerle yüzleşmek ise Elif ve Ömer için hiç kolay olmayacaktır. Elif ve Ömer cephesinde tüm bunlar olurken Duru, hiç planlamadığı şekilde Bora’nın tehlikeli dünyasına bir adım atar...

Yorumlar (0)