Gönül Dağı bu akşam sezon finali yapıyor

DİZİ 29.05.2021, 13:18 31.05.2021, 08:41
Gönül Dağı bu akşam sezon finali yapıyor

Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran, 29 bölümdür birinci olarak izlenme rekorları kıran Gönül Dağı, bu akşam TRT 1’de yayınlanacak 30. bölümüyle sezon finali yapıyor.

Gönül Dağı’nın hüzünlü aşıkları için artık kavuşma vakti… Bozkırda tarif edilemeyen aşkların iki temsilcisi Sefer (Ferdi Sancar) ve Zahide (Ecem Özkaya)’nin düğünleri için hazırlıklar yapılmaktadır. Ancak bu mutlu gün öncesinde yaşanacak tatsız sürprizler, gelin ve damadı olduğu kadar tüm kasaba halkını da perişan edecektir…

Önce hayatındaki en önemli şeyi “Süslü Badegül”ü çalınan, sonra evini kaybeden talihsiz Sefer, Gedelli halkının sevgisi ve Zahide’nin büyük aşkı sayesinde hayata yeniden tutunabilecek mi?

Ekonomik olarak büyük bir darboğaza giren, ardından Zahide’nin düğünüyle iyice borçlanan Taner ve amcaoğulları, çözümü icadlarının patentlerini satmakta bulmuştu. Hayallerinin uçağı ‘66’yı, diğer icadları ‘40’ ve ‘81’i bu bölümde kaybeden Gedelli mucitlerinin umutları sönecek mi? Onlar girişimci ruhlarıyla yeni icadların peşinden koşabilecekler mi?

Gedelli kasabasını düğün heyecanı sarmışken kazanlar kaynıyor, yemekler, tatlılar pişiyor, köy meydanı süsleniyor… Hanımlar güzel fistanlarını giyip süslenirken, damat ve yakınları berberde tıraş sırasına giriyor. Kazan kazan pişen enfes yemeklerin kokusu tüm kasabaya yayılırken, yaşanan bir kriz her şeyi mahvediyor. Düğüne saatler kala yemek krizi nasıl çözülüyor? Kasabanın mucitleri Taner ve amcaoğulları, bu büyük sorunun da üstesinden gelebilecek mi? 30. Bölümde izleyeceğiz.

Aylarca engellerle savaşarak aşklarını dolu dizgin yaşayan ve sonunda ailelerini de ikna ederek nişanlanan Taner (Berk Atan) ve Dilek (Gülsim Ali İlhan) çiftini bu bölümde tatsız bir sürpriz bekliyor…

Düğün günü gelen bir telefonla şoka giren ve ne yaparsa yapsın müdürünü ikna edemeyen Dilek, tayin kararını Taner’e nasıl açıklayacak? Taner, biricik aşkının İstanbul’a gitmesi konusuna nasıl yaklaşacak? Gönül Dağı’nın sezon finalinde izleyeceğiz.

Yorumlar (0)