Gönül Dağı’nda 29 Ekim coşkusu

DİZİ 28.10.2023, 09:55
Gönül Dağı’nda 29 Ekim coşkusu

Dört sezondur her hafta Cumartesi akşamları reyting rekoru kıran, TRT 1 izleyicilerinin gözbebeği olan Gönül Dağı’nda,  Cumhuriyet Bayramı coşkusu yer alacak.

Bozkırda bir Anadolu masalını, unutulmaz aşkların, bir kasabada yaşayan, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan mucit amcaoğullarının hikayesini anlatan Gönül Dağı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını kutladığımız günde dopdolu bir bölümle izleyicilerle buluşuyor.

Gedelli kasabasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar günler öncesinden başlamıştır… Okuldaki gösterileri hazırlayan Gülsüm öğretmeni törenler sırasında ise hiç beklemediği sürprizler karşılayacaktır…

Yediden yetmişe tüm Gedelli sakinleri, 29 Ekim sabahı tören alanını doldurur. Tüm kasaba al bayraklarla donatılır. Şiirler okunur, tiyatral gösteriler yapılır, Hacivat Karagöz, folklor gösterileri, bayram şarkıları, türküleri söylenir. Ramazan ise yaptığı müthiş sürprizle bayrama damgasını vuracaktır…

Yüz on birinci bölümde amcaoğulları, kasabada sık sık yaşanan elektrik kesintilerine de yeni icatlarıyla çözüm bulacaklar.

Birbirlerine aşklarını itiraf eden ve şimdilik bunu yakınlarından saklama kararı alan Taner ve Selma, bunu başarabilecek mi? İkilinin yaşadığı aşk ortaya çıkacak mı? Yeni bölümde Gönül Dağı’nda izleyeceğiz.

Yorumlar (0)