Gönül Dağı’nda müzik şöleni

DİZİ 12.03.2022, 10:37 14.03.2022, 10:33
Gönül Dağı’nda müzik şöleni

TRT 1 izleyicilerinin ilgi odağı olan ve her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, Anadolu bozkırında geçen sıcak samimi hikayesinin yanı sıra müzikleriyle de büyük beğeni topluyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 54. bölümde ünlü sanatçı İsmail Altunsaray, “Gayrı Dayanamam” adlı sevilen eseri seslendirmiş, bu şarkının özel olarak çekilen klibi Youtube’daki bir müzik kanalında beğeni rekoru kırmıştı.

Eser Eyüboğlu, “Sen Bir Aysın” adlı eseri seslendiriyor…

Gönül Dağı, TRT 1 izleyicileri için bu hafta da güzel bir sürpriz hazırladı. Dizide “Selami Ferses” karakterini canlandıran ve şarkılar söyleyen Eser Eyüboğlu, 12 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 55. Bölümde ilk kez kendi sesinden “Sen Bir Aysın” adlı şarkıyı seslendirecek. Oyunculuğunun yanında müzisyenliğiyle de ilgi odağı olan Eser Eyüboğlu’nun seslendirdiği bu şarkı, Youtube da yayınlanacak.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları ve Cem Kurtoğlu rol alıyor.

Yorumlar (0)