Gülben çaresizlik duvarını aşabilecek mi?

DİZİ 12.10.2021, 10:18 21.10.2021, 11:24
Gülben çaresizlik duvarını aşabilecek mi?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Çöp Apartman hikayesinden televizyona uyarlanan ve izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı ikinci sezonunda da izleyicinin gönlünde tajt kurmaya devam ediyor. Başrollerini Ezgi Moa, Birkan Sokullu, Meve Dizdar'ın paylaştığı Masumlar Apartmanı'nın bu akşam ekrana gelen bölümüne Gülben'in çaresizliği ve Naci'nin dönüşü damgasını vuracak. 

İsteme sırasında yaşanan hadisenin ardından Gülben utanç ve ümitsizlik içinde kıvranır. Teselliyi ise kendi gibi anormal gördüğü tek kişide bulur. Safiye, bir yandan Gülben’le ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Naci’nin dönüşünün sevincini yaşar. Bu sevinç, beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye’nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Naci’ninse bambaşka bir planı vardır.

Kendi yasını unutup ailesini toparlama derdine düşen Han, Safiye’ye gelen bir haberle sarsılır. Rüya ise Han’la ilgili yeni öğrendiği bir bilginin peşine düşer. Esat yaşananlardan dolayı şaşkın ve ne düşüneceğini bilemez haldedir. Gülben, tamamen ümidini kaybetmişken Esat onu bir kez daha şaşırtır.

Masumlar Apartmanı bu akşam 20.00'de TRT 1'de...

Yorumlar (0)