"Gülcemal" dizisinde kim, kimdir?

DİZİ 06.04.2023, 13:51 07.04.2023, 09:21
"Gülcemal" dizisinde kim, kimdir?

MF Yapım imzalı “Gülcemal” dizisibu akşam 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak. Dizi, annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva'nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor.

Murat Ünalmış ve Melis Sezen’i bir araya getiren dizide; Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan ve Merve Çolak’ın oturduğu dizinin senaryosu ise Eda Tezcan Çalışkan’a ait.

“Gülcemal”, her perşembe saat 20.00’de FOX’ta. Karakterleri bir de yakından tanıyalım…

GÜLCEMAL ŞAHİN – MURAT ÜNALMIŞ

Gülcemal! Adının anlamı gül yüzlü demekti ama Gülcemal’in ne gül yüzünü okşayan oldu ne de yüzü güldü bu hayatta. Anne şefkati sevgisi nedir bilmedi. Çocuk olmak ne, hiç bilmedi. Şimdi ondan acımasız korkunç adam diye bahsediyorlar.Çocukluğunda çektiği ızdırabı babasının boylu boyunca uzanmış cesedini unutmadı Gülcemal! Bu hayattan ve annesinden alacaklı! Hesabını kesmeden içi soğumayacak. Ama diğer yandan mazluma baba, zalime ondan da zalim. Koca yürekliydi Gülcemal. O yüreğine dünyayı sığdırmıştı da kendine dünyada sığınacak bir yer bulamamıştı.

DEVA NAKKAŞOĞLU – MELİS SEZEN

Deva adı gibi dertlere çare, yanında durduğuna derman olan güzeller güzeli bir kız. Yüzünde gençliğin tazeliği var. Gözleri insanın içine işleyecek türden. Okumasını bilene, içini görene bambaşka bir dünya…

Göreni bir daha döndürüp baktıracak kadar güzel ve ışıklı bir kızdı. Naif görüntüsünün altında güçlü ve sert bir kadın vardı. O öyle masal prensesi naifliğinde bir kız değildi. İstedikleri konusunda kaya gibi sert, inatçı, yüreği her daim dalgalı bir kız. Korkusuz. Ne karanlıktan korkar, ne ıssızlıktan. Bileğine güvenen bir kızdı Deva. Babasının kızıydı. Tıpkı Pehlivan Mustafa gibi gözü kara, gözünün gördüğü hiçbir şeyden korkmayan, kolay kolay pes etmeyen savaşçı ve inatçı biriydi.

Yorumlar (0)