Gülper Özdemir rolü için saçlarını kestirdi

DİZİ 19.11.2021, 12:09 20.11.2021, 10:09
Gülper Özdemir rolü için saçlarını kestirdi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı büyük bir ilgiyle izlenen “Kıbrıs Zafere Doğru”nun bugün yayınlanacak olan yeni bölümünde Kıbrıs’ta 1974 harekatından önceki son dönüm noktası olan 1967 yılı başlıyor.

Zaman atlamasıyla 1967 yılına geçen dizide, güzel oyuncu Gülper Özdemir canlandırdığı karakterin değişimi için saçlarını kestirdi. Ankaralı’nın nişanlısı Doktor Ayşe karakterine hayat veren oyuncu, yıllardır uzun kullandığı saçlarını kısa kestirerek imaj değişikliğine gitti.

Kadroya yeni oyuncular dahil oldu

1967 yılı itibarıyla dönemin Başbakanı Süleyman Demirel’i canlandıran Nejmi Aykar’ın yanı sıra dizinin kadrosuna sevilen oyuncu Serdar Özer ve Dize Kandu dahil oldu.

Özer, dizide Eoka komutanı Apollon karakterine hayat verecek. Gizli servisler bağlantısı ile görevini Ankara’da sürdüren Apollon, dizide kılık değiştirme, yer değiştirme, gayrinizami harp konularında uzman bir komutan militan olarak dikkatleri çekecek. Kendine has yöntemleri, soğukkanlılığı, plan kurma kabiliyeti ve zekası ile azılı bir düşman olan Apollon yeni bölümlerde tansiyonu daha da yükseltecek.

Nikos Samson’un (Tayanç Ayaydın) örgüt içindeki sevgililerinden biri olan Stella karakterine ise Dize Kandu canlandıracak. Sert mizaçlı, maskülen bir EOKA mensubu olan Stella, silahlı eylemlerde yer aldığı kadar Samson’un gazetesi üzerinden EOKA’nın sivil örgütlenmesinde de etkin rol oynayacak.

Yorumlar (0)