Gülşen, Kubat ve Göksel TRT dizisinde

DİZİ 26.12.2020, 13:50 28.12.2020, 10:26
Gülşen, Kubat ve Göksel TRT dizisinde

TRT1 dizisi, "Kalk Gidelim” 31 Aralık’ta 4. sezonuyla 135. bölümde ekranlara veda ediyor. Çekimleri Muğla'da gerçekleşen diziye bölümüne Gülşen, Kubat ve Göksel konuk oldu.

Şarkıcıların  ilk kez gerçekleştirdiği oyunculuk performanslarıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.

Çekimlerin hemen öncesinde Gülşen, heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “İlk kez bir projede oynayacağım. “Kalk Gidelim” ailesine konuk olduğum için çok mutluyum. Biraz da heyecanlıyım."

Göksel, yakın dostu Kubat ile dizi projesinde birlikte yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Pandemi süresince Muğla’da yaşayan Göksel  "Muğla'yı çok sevdim. Sizinle hemşehri sayılırım. Çok huzurluyum. Bir süre daha buralarda olacağım. İlk kez oyunculuk için kamera karşısına geçtim. Yılbaşı gecesi “Kalk Gidelim” ekibiyle evlerinize konuk olacağız.” dedi.

Kubat, Uzun bir süre evde olduktan sonra bu çalışma çok iyi geldi. Sahneleri çok özlemişim. Oyunculuğu da seviyorum. Yapımcı teklif ederse yeni projesinde yer alırım” dedi.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Aslı Omag, Hayrettin, Alper Saylık’ın yer aldığı “Kalk Gidelim”, 135. Bölümüyle 31 Aralık Yılbaşı gecesi TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Yorumlar (0)