Hakan Hoca büyük risk aldı

DİZİ 22.10.2022, 13:43 24.10.2022, 09:43
Hakan Hoca büyük risk aldı

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 21 Ekim Cuma akşamı yirmi birinci bölümüyle ekrana geldi. Leyla’nın rahatsızlanması Uluçınar’da büyük bir tedirginlik yarattı. Ömer, bu durumdan kendini sorumlu tuttu. Leyla’nın yanında olmak isteyen Ömer, karşısında Berk’i buldu. Leyla’nın iyiye gitmesiyle herkes derin bir nefes aldı.

Bülent, Neslihan'ın gizli planını Yalçın’a anlattı. Yalçın öğrendikleri karşısında Hakan’a iş birliği teklif etti. Uluçınar ekibi hem hastanenin satışını engellemek hem de Erol Bey için Yalçın’la ortak bir plan yaptı. 

Erol gizlice Hakan ve Mine’nin evine götürüldü. Erol’un kaybolduğunu duyan  Neslihan, babasının peşine düştü. Özellikle Hakan’dan şüphelenen Neslihan, Çiçek’i Hakan’ın peşine taktı. Hakan’ın evine polis baskını düzenleyen Neslihan umduğunu bulamasa da Çiçek’ten gelen haberle büyük bir kozu eline geçirdi. 

Uluçınar’a gelen bir hastanın şiddet gördüğü anlaşılınca hastaneye polisler geldi. Suçunu kabul etmeyen koca kaçmak isterken Bektaş ona engel olmaya çalışınca bıçaklandı ve acil ameliyata alındı. 

Yönetim kurulu toplantısında önce Hakan sonra Yalçın’ı Erol Gümüşok’u kaçırmakla suçlayan Neslihan, Erol'un araca bindirildiği anın fotoğraflarını da paylaştı. Neslihan’ın bu hamlesiyle Hakan ve Uluçınar’ın geleceği tehlikeye girdi. 

Yorumlar (0)