Hakan ve Ömer rehin alınıyor

DİZİ 11.11.2022, 14:08 12.11.2022, 12:03
Hakan ve Ömer rehin alınıyor

TRT 1’in beğeniyle izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 11 Kasım Cuma akşamı yirmi dördüncü bölümüyle ekrana geliyor. Geçmişe dair bildiklerinin tümüyle yanlış olduğunu öğrenen Hakan, cesur bir müdahale ile babası Şeref’i ölümden döndürür. Erol yaptığı bir hamle ile Yalçın ve Neslihan’ın tüm planını bozar.

Mafya hesaplaşmasında vurulan bir adam Uluçınar’a getirilir. Hastane mafyanın adamları tarafından kapatılınca birçok hastanın hayatı tehlikeye girer. Ömer, Hakan ve Mine baskı altında ameliyata girmeye zorlanır. Leyla, Nazlı ve Berk ise bu beladan kurtulabilmek için bir plan kurar, fakat başları büyük bir derde girer. Neslihan, sağlık sıkıntısı nedeniyle Erol’u acilen Gümüşok’a götürmek zorundadır ama başarılı olamaz. Hakan ve Ömer mafya tarafından rehin alınır. Bu kez Şeref oğlunu kurtarabilmek için elini taşın altına sokacaktır.

Hakan ve Mine aile olmak ile ilgili çıktıkları yolda Zeynep’in amcası engeline takılır. Leyla ile Ömer, birbirlerine karşı duydukları kaybetme korkusunu fark ederek yakınlaşır. Bu durum Nazlı ile Berk cephesinde dengeleri değiştirir.

Erol fenalaşır, Uluçınarlıların canla başla yaptıkları müdahale onu hayatta tutabilecek midir?

Yorumlar (0)