Hakan Yılmaz, Kendi Düşen Ağlamaz'ı anlattı!

DİZİ 19.06.2023, 13:58 20.06.2023, 13:57
 Hakan Yılmaz, Kendi Düşen Ağlamaz'ı anlattı!

TRT ekranlarının heyecanla beklenen yeni dizi  "Kendi Düşen Ağlamaz"ın başrol oyuncularından Hakan Yılmaz yeni projesini ve rolünü anlattı.

Hazırlık ve okuma provası süreçlerinin çok keyifli ve verimli geçtiğini söyleyen Hakan Yılmaz; projenin kendisini cezbeden yönlerini şöyle anlattı; "Genç bir ekipten oluşması, yapımcının, diğer oyuncu arkadaşlarımın projeye inanması beni çok heyecanlandırdı ve içinde olmaktan çok keyif alabileceğim  bir proje olacağını düşünerek bu yola çıktım. Birbirimizi okuma provasında tanıma fırsatımız oldu. Anladım ki güzel bir ekip kuruldu.

Burada yapımcımızın, yönetmeninizin, cast direktörümüzün çok önemli dokunuşları olduğuna inanıyorum, bu beni çok heyecanlandırdı. Herşey çok keyifli, sette neredeyse en büyük abilerinden biriyim, çok güzel bir ortamımız var. Heyecanla yayın günü bekliyorum. Çektikten sonra asla kendimi mönitorden izlemeyi sevmiyorum, öyle bir talebim de olmuyor. Yayını bekliyorum, çünkü oraya yönetmen, müzisyen, görüntü yönetmeni, herbiri kendi yorumunu katacak ve ondan sonra benim kattığım yorumun üstüne neler olacak diye merak ediyorum. Fragmandan gördüğüm kadarıyla heyecanıma değecek bir iş olduğuna inanıyorum."

Kendi Düşen Ağlamaz'da izleyici neler beklediğine dair ise şunları söyledi; "İzleyici çok güzel, çok çok romantik bir aşk hikayesi görecek. Alize'yi kucağına aldığı gün eşini kaybeden bir baba ile üzerine titreyerek büyüttüğü kızının hikayesini  görecekler. Zaman zaman duygulanacak, zaman zaman da gülecekler. Hepimiz için hayırlısı olsun çok keyifli bir iş seyircilerimizi bekliyor.İnşallah karşılığını bulur. Uzun süre seyircimizin karşısında kalmayı hedefliyoruz."

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme aldığı  yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu'nun yaptığı "Kendi Düşen Ağlamaz" 22 Haziran Perşembe akşamı TRT ekranlarında başlıyor.

Yorumlar (0)