“Hakkını helal et Atam! Olmasaydın olmazdık…”

DİZİ 10.11.2022, 11:44 11.11.2022, 14:37
“Hakkını helal et Atam! Olmasaydın olmazdık…”

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ bu akşam yayınlanacak bölümünde Atatürk’ü andığı sahneyle seyircilerin kalplerine dokunacak. Sadi Payaslı’nın öğrencisine Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini, ona olan büyük sevgimizi ve bizler için önemini anlattığı sahnede şu sözler alkış toplayacak: “Hakkını helal et Atam! Olmasaydın olmazdık…”

Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin karşısında Sadi Payaslı’nın duyulan sözleri 10 Kasım akşamı ekran başındaki herkesi derinden etkileyecek.

Show TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sezonun en çok konuşulan dizisi haline gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alırken, yönetmen koltuğunda koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

Yorumlar (0)