“Hamlet” prömiyerini Fransa'da yaptı

DİZİ 31.08.2021, 12:32 01.09.2021, 13:08
“Hamlet” prömiyerini Fransa'da yaptı

Yönetmen Kaan Müjdeci’nin ilk dizisi, GAİN’in yeni sezondaki iddialı yapımı “Hamlet”in dünya prömiyeri, Avrupa’nın en büyük televizyon içeriği festivali Series Mania kapsamında Fransa’nın Lille şehrinde gerçekleşti.

Kaan Müjdeci, başrol oyuncuları Elit İşçan ve Erdal Beşikçioğlu, yapımcılardan Kanat Doğramacı ve GAİN yöneticilerinin katılımıyla 29 Ağustos Pazar akşamı Le Nouveau Siècle’de gerçekleşen gösterimde “Hamlet”in ilk iki bölümü izleyiciyle buluştu.

Müjdeci’nin, Shakespeare’in ölümsüz eserinden uyarlayarak gerçek bir hikâyeyle harmanladığı dizi, değindiği derin konular, sürükleyici hikâye anlatımı ve güçlü sinematografisiyle büyük beğeni topladı. Yönetmen ve oyuncular, gösterimin ardından gerçekleşen soru-cevap oturumunda, hikâyeye ve projeye dair soruları yanıtladılar. Yönetmen ve oyuncular, gösterimin ertesi günü gerçekleşen basın buluşmasında ise uluslararası basın mensuplarıyla bir araya geldiler. 2 Eylül’de sona erecek Series Mania’nın Uluslararası Yarışma bölümünde, Türkiye’den seçilen ilk ve tek proje olarak dünya devleriyle yarışan “Hamlet”in sosyal medyada yayınlanan ilk fragmanı ise yoğun ilgiyle karşılandı.

Yorumlar (0)