Han ve İnci artık aynı apartmanda

DİZİ 22.09.2020, 10:50 23.09.2020, 09:29
Han ve İnci artık aynı apartmanda

Yeni sezona bomba gibi giren ve yayınlanan ilk bölümüyle birçok diziyi geride bırakarak, yüksek bir izlenme oranına sahip olan, TRT 1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam 2. bölümüyle ekranlara geliyor.

Çarpıcı hikayesi ve birbirinden başarılı oyuncu kadrosunun performansıyla ekranlara gelecek olan “Masumlar Apartmanı”nın da, İnci ve ailesi, Safiye’nin çırpınışlarına rağmen yeni evlerine yerleşir. Artık Han ve İnci aynı apartmandadır.

Ancak hem İnci’nin Memduh’a söylediği yalanın ortaya çıkması, hem de Safiye’nin Han’ı kaybetme korkusu gerilimin artmasına neden olur. Buna rağmen Han ve İnci, birbirlerine yaklaşmaktan kendilerini alıkoyamaz. Diğer yandan, ayrılığı asla kabullenmeyen Uygar, İnci’nin başını büyük bir derde sokacaktır.

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor..

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile çok konuşulan dizinin başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar Paylaşıyor.

Yorumlar (0)