Hande ve Mehmet’in nişanı öğreniliyor mu?

DİZİ 22.07.2023, 16:46 25.07.2023, 16:11
Hande ve Mehmet’in nişanı öğreniliyor mu?

Emre Bey ve Buse Meral'in başrolde yer aldığı Vermem Seni Ellere yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Dizide Zeliş, her şeyden habersiz, Mehmet’le Hande’nin kurduğu evde, her şeyi öğrenmek üzeredir. Hande’de Zeliş’in varlığından habersiz onca hayalle dayayıp döşediği eviyle vedalaşmaktadır.

Zeliş’in, her şeyi öğrenecek olması en başta onun planlarını suya düşüreceğinden Zeliş’i oradan göndermek için elinden geleni yapar. Zeliş, yine Mehmet’in geçmişine teğet geçmiş, gerçekleri öğrenememiştir. Ama bu, öğrenmeyeceği anlamına mı gelmektedir?

Mehmet, bu sırrı daha ne kadar saklayacaktır? Zeliş’in Hande ile olan arkadaşlığı Mehmet’i fazlasıyla rahatsız etmeye başlamış, Hande ve Zeliş’in birlikte organize ettiği yöresel ürün pazarına gitmeyi reddetmiştir.

Ama Mehmet o etkinliğe baş düşmanlarından birinin daha gittiğini öğrendiğinde kayıtsız kalabilecek midir? Mehmet, Zeliş’e çok sinirlidir. Zeliş yine kendi bildiğini okumuş hem Soner’in hem de Hande’nin ekmeğine yağ sürmüştür. Ama öyle bir şey olur ki Mehmet ve Zeliş; aralarındaki bağın kolay kolay kopmayacağını anlar. İlk defa birbirlerine karşı çok açık ve itirafa çok yakın oldukları anda Zeliş; Mehmetle arasındaki o büyük engelle karşılaşır.

Yorumlar (0)