“Hayaller ve Hayatlar”ın karizmatik erkekleri

DİZİ 14.02.2022, 16:33 15.02.2022, 16:48
“Hayaller ve Hayatlar”ın karizmatik erkekleri

17 Şubat Perşembe günü beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar”ın erkek oyuncuları Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz hayat verdikleri karakterlerle çok konuşulacak.

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yeni beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar” izleyici ile buluşmak için gün sayarken dizideki her karakter büyük merak uyandırıyor. Dört yakın arkadaşın, hayallerinin peşinden giderken hayata yakalanma hikayesini izleyiciyle buluşturacak dizide Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu’na Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz eşlik edecek.

“Hayaller ve Hayatlar”ın erkek oyuncuları Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz hayat verdikleri karakterlerle çok konuşulacak. Dört kadının hayallerine ulaşmak için hayatla girdikleri mücadelede Sergen (Yusuf Çim), Alaz (Serkay Tütüncü) ve Emre (Ekin Mert Daymaz) de kendilerine düşen payı yaşayacak.

Sergen (Yusuf Çim): Bir dergi grubunun yakışıklı ve genç patronu Sergen, spora düşkün ve görünüşüne önem veren biri. Çevresindeki insanların yapmacıklığından bıkan Sergen, etrafında samimi ve gerçek birilerini istiyor. Dicle’nin en çok bu özellikleri onu etkileyecek. 

Alaz (Serkay Tütüncü): Varlıklı bir ailede büyüyen ancak babasının iflası sonrası büyük bir aile faciası yaşayan Alaz; çalışkan, zeki ve hırslı bir adam. Hayatı duygular yerine mantığı ile yaşıyor ve kendisini ifade etmekten de pek hoşlanmıyor. Güneş’in hayatına girmesiyle birlikte değişimine kendisi de şaşıracak.

Emre (Ekin Mert Daymaz): Setenay’ın bankacı nişanlısı. Çok fazla sorumluluk almayı sevmeyen geleneksel bir erkek. Futbola düşkün, küçük para hesapları peşinde olan ve annesinin sözünden çıkmayan biri. Setenay’ı gerçekten seviyor ama kendi tarzında.

Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar” 17 Şubat Perşembe günü beIN CONNECT’te başlıyor!

Yorumlar (0)