Hayat Bugün'de balo heyecanı!

DİZİ 16.11.2022, 12:33 17.11.2022, 10:39
Hayat Bugün'de balo heyecanı!

Show TV ekranlarında beğeni ile izlenen, yapımını  O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un paylaştığı NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi  ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün”ün yeni bölümünde balo telaşı yaşanacak.

Bağışçıları ve hastanenin başarılı doktorlarını bir araya getiren yardım gecesi şıklık yarışına sahne olacak. Hisarönü Hastanesi için önlük giyen doktorlarımız bu sefer aynı hastane için önlüklerini çıkaracak, hastanenin gözde doktorları onları görmeye alıştığımızdan bambaşka bir halde tuvalet ve smokinleri ile göz kamaştıracaklar.

Doktor Suzan’ı canlandıran Hazar Ergüçlü gri saten, Doktor Derin’e hayat veren Hande Doğandemir siyah tuvaletleriyle çekimlerin en beğenilen isimleri oldular. Hayat Bugün’ün başhekimi Barış Güvener’e hayat veren Ulaş Tuna Astepe ve kalp cerrahı Aras Erdem’i canlandıran Tansel Öngel de smokinleri ile dikkat çektiler. Ekibin keyifli anları objektiflere de yansırken birlikte özçekim yapan oyuncular bu anı ölümsüzleştirdiler.

Yorumlar (0)