“Hayatımın Neşesi”nin yayın tarihi belli oldu!

DİZİ 26.06.2023, 09:02 27.06.2023, 11:06
“Hayatımın Neşesi”nin yayın tarihi belli oldu!

Birbirinden iddialı yapımları izleyiciyle buluşturan TRT, yaz dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Kısa bir süre önce çekimleri başlayan “Hayatımın Neşesi” yakında TRT 1’de izleyiciyle buluşacak. TRT 1’in kısa bir süre önce çekimleri başlayan yeni dizisi “Hayatımın Neşesi” 7 Temmuz Cuma izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.  

Şebnem Bozoklu'nun başrolünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve renkli. Dizide, Şebnem Bozoklu' ve Tolga Tekin başrollerde yer alırken, onlara Uğur Demirpehlivan, Metin Coşkun, Ezgi Tombul, Aras Şenol, Gizem Kala, Selma Guneri, Süreyya Güzel, Nisan Dökmeci, Said Ege Yıldırım ve Özlem Ünaldı eşlik ediyor. Bu geniş kadronun her biri kendi içinde birer hikayeye sahip ve bu hikayeler Neşe'nin hikayesi ile iç içe geçerek ekranlara renkli ve neşeli bir aile komedisini sunuyor.

Her yaş ve her kesimden izleyiciyi ekran başına kilitleyecek bir aile komedisi olan Hayatımın Neşesi’nin yapımcılığını Güneş Çelikcan & Merve Zorlu üstleniyor. "Hayatımın Neşesi"nde Şahin Altuğ'un yönetmenliğini yaptığı, Ekin Atalar'ın senaristliğini üstlendiği güçlü bir ekip yer alıyor.

Yorumlar (0)