Haziran’ın kurtarılması herkesi birleştirdi

DİZİ 04.11.2021, 10:20 04.11.2021, 16:14
Haziran’ın kurtarılması herkesi birleştirdi

Ada Masalı’nın dün akşam seyirciyle buluşan heyecan dolu bölümünde Haziran’ın kaçırılması Kırlangıç Adası’nı ayağa kaldırırken Poyraz, Haziran’ı bulmak için her şeyi göze aldı. Temposu ve gerilimi yüksek dakikaların ardından Poyraz’ın Haziran’ı bulması herkesin içine su serpti. Haziran ile Poyraz’ın aile ve arkadaşlarıyla yaptıkları kutlama samimi görüntülere sahne olurken, söylenilen sözler izleyenlerin kalbini ısıttı.

Haziran’ı bir kez daha kaybetmemek konusunda kararlı olan Poyraz, Aliye’den (Bedia Ener) de aldığı rızayla onu tekrar kazanmaya çalışırken Haziran ise yelkenleri kolay kolay suya indirmeyeceğinin sinyallerini verdi. İdil (Beril Pozam) ve Batu (Erdem Kaynarca) beklenilen mutlu sona sahip olamazken Batu’nun İdil’e duygusal vedası izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Latif (İlkay Akdağlı), kızı İdil’in Batu’nun peşinden gitmesine engel olmaya çalışırken İdil ise Batu’yu bulmakta kararlı olduğunu gösteriyor. Kızının hayatını mahvetmesinden büyük endişe duyan Latif’i Zeynep (İpek Tenolcay) durdururken Haziran’ın söyledikleri ise Latif’i derinden etkiliyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

Yorumlar (0)